Vakken volgen aan de TU/e

Op deze pagina vind je de handleiding en instructies voor je online aanmelding als je bij de TU/e wilt studeren, stagelopen of een afstudeeronderzoek of -project wilt uitvoeren. Omdat je goedkeuring nodig hebt van de exchange coördinator, begin je je aanmeldprocedure door contact op te nemen met de exchange coördinator van jouw faculteit.

1. Officiële voordracht door je eigen onderwijsinstelling
    Om vakken te kunnen volgen aan de TU/e heb je een officiële voordracht nodig van je eigen onderwijsinstelling. Daarna ontvang je van de exchangecoördinator van je faculteit alle benodigde informatie om je aan te melden.

2. Aanmelden in Mobility Online
    Als je alle informatie van de exchangecoördinator hebt ontvangen, kun je je aanmelden in Mobility Online. Bekijk voor de aanmelding de instructies. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met je exchange coördinator.

3. Aanmelden voor vakken
    Als je je aanmelding en registratie in Mobility Online hebt afgerond, kun je je aanmelden voor vakken. De exchangecoördinator geeft aan welke vakken je kunt volgen.

4. Alle communicatie gaat via Mobility Online en je exchangecoördinator
    Als je je eenmaal geregistreerd hebt, vindt alle communicatie plaats via Mobility Online. Bij elke stap in het proces ontvang je gedetailleerde informatie over wat je moet doen om naar de volgende stap in het proces te gaan. Heb je vragen? Neem dan contact op met je exchangecoördinator.

5. Aanvragen van visum en regelen van huisvesting
    Als je studie of onderzoeksproject is geregistreerd in Mobility Online, dan kun je direct beginnen met het regelen van eventuele huisvesting. Dit is alleen mogelijk als je minimaal een heel semester naar de TU/e komt. Ook kun je dan hulp aanvragen bij het verkrijgen van je benodigde visum en/of werkvergunning.