Vakken volgen in het buitenland

Op deze pagina vind je instructies en een handleiding voor je online aanmeldingsproces voor het volgen van vakken in het buitenland. Voordat je je aanmeldt, moet je eerst contact opnemen met de exchangecoördinator van je faculteit. Je hebt goedkeuring nodig van je faculteit of opleiding voordat je je aanvraag kunt starten.

1. Neem contact op met je exchangecoördinator
    Je hebt goedkeuring nodig van de exchangecoördinator. Onderaan deze pagina kun je zien wie je exchangecoördinator is en hoe je deze kunt bereiken. Daarom begin je je aanmeldprocedure door contact op te nemen met je faculteit. De exchange coördinator heeft alle informatie op basis waarvan jij je kunt oriënteren. Welke stappen moet je volgen, hoe verzamel je de benodigde informatie om een goede beslissing te nemen en hoe regel je jouw buitenlandervaring?

2. Download de instructies om je aan te melden in Mobility Online
    Als je op exchange wilt gaan en daarvoor toestemming hebt van je faculteit, dan kun je je aanmelden in Mobility Online. Download de instructies om je te registreren in het system.

3. Vul het aanmeldformulier in op Mobility Online
    Ga in Mobility Online naar het aanmeldformulier voor vakken om je aanmeldprocedure te starten. Bekijk voor het invullen de instructies. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met je exchangecoördinator.

4. Regel al je communicatie via Mobility Online en je exchangecoördinator
    Als je je eenmaal geregistreerd hebt voor vakken, vindt alle communicatie plaats via Mobility Online. Bij elke stap in het proces ontvang je gedetailleerde informatie over wat je moet doen om naar de volgende stap in het proces te gaan. Heb je vragen? Neem dan contact op met je exchangecoördinator.

5. Aanvragen van een studiebeurs voor je studie in het buitenland via Mobility Online
    Als je je studie of onderzoeksproject hebt vastgelegd in Mobility Online, dan kun je direct een studiebeurs aanvragen.