Voor een stage, project of onderzoek naar de TU/e

Op deze pagina vind je de handleiding en instructies voor je online aanmelding als je bij de TU/e wilt stagelopen of een afstudeeronderzoek of -project wilt uitvoeren. Omdat je goedkeuring nodig hebt van de exchangecoördinator, begin je je aanmeldprocedure door contact op te nemen met de exchangecoördinator van jouw faculteit.

1. Neem contact op met de exchangecoördinator
    De exchangecoördinator van de faculteit heeft alle benodigde informatie om je aan te melden. Welke stappen moet je volgen, welke vakken kun je volgen, hoe verzamel je de benodigde informatie en hoe start je jouw online aanmelding? Je eigen onderwijsinstelling moet eerst goedkeuring verlenen voor een stage of afstudeeropdracht aan de TU/e. Pas dan kun je contact opnemen met de exchangecoördinator en het online aanmeldproces starten.

2. Aanmelden in Mobility Online
    Als je een stage of onderzoeksproject hebt gevonden om uit te voeren, dan kun je je aanmelden in Mobility Online. Van de exchangecoördinator ontvang je de link van het aanmeldformulier. Bekijk voor de aanmelding de instructies. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met je exchangecoördinator.

3. Aanmelden voor een stage of onderzoeksproject
    Ga naar het aanvraagformulier via de link die je van je exchangecoördinator hebt gekregen en begin je aanvraagprocedure. Heb je vragen? Neem dan contact op met je exchangecoördinator.

4. Alle communicatie gaat via Mobility Online en je exchangecoördinator
    Als je je eenmaal geregistreerd hebt, vindt alle communicatie plaats via Mobility Online. Bij elke stap in het proces ontvang je gedetailleerde informatie over wat je moet doen om naar de volgende stap in het proces te gaan. Heb je vragen? Neem dan contact op met je exchangecoördinator.

5. Aanvragen van visum en regelen van huisvesting
    Als je stage of onderzoeksproject is geregistreerd in Mobility Online, dan kun je direct beginnen met het regelen van eventuele huisvesting. Dit is alleen mogelijk als je minimaal een heel semester naar de TU/e komt. Ook kun je dan hulp aanvragen bij het verkrijgen van je benodigde visum en/of werkvergunning.